Sanja Petrović

Diplomirani andragog, sistemski porodični psihoterapeut i jedan od osnivača Centra Relacije

Andragogiju sam diplomirala na Filozofskom fakultetu i nekako prirodno i u duhu celoživotnog obrazovanja, nastavila  sa edukacijom, u okvriru sistemske porodične terapije.

Iza sebe imam iskustva u radu sa porodicama, parovima i individualnom radu. Posebnu pažnju posvećujem terapiji sa starima. Posebno mi je dragoceno iskustvo u radu u  domu za stare I nekako trasiralo put u karijeri. Zahvaljujući dugogodišnjem radu u korporacijama, neprocenjivo mi je iskustvo u radu sa ljudima I svojevrstan šlagvort za psihoterapijski rad.

U svom terapijskom radu polazim od osnovnih postulata sistemske porodične terapije ali isto tako i tragam za tehnikama po meri klijenata. Tragam za snagama klijenata i nastojim da stvorim okruženje u kojem se poštuju različitosti, u kojem se neguju  poverenje i sigurnost. Psihoterapiju doživljavam kao privilegiju da čujem jedinstvene priče svojih klijenata, razumem ih i podržim u njihovom razvoju.

Posao psihoterapeuta je važan, odgovoran, pun izazova. Meni lično, najlepši posao na svetu sa svom težinom ali i zadovoljstvom koje nosi sa sobom.

Zakažite svoju psihoterapijsku seansu: